0
Fudbal

12.11.16 World Cup Qualifier - European Group D - Wales v Serbia - Manager of Serbia Slavolijub Muslin

ZAVRŠENA PRIČA: Slavoljub Muslin ostao bez posla

Objavljeno: 03.02.19 u 09:45

Dogovoren je sporazumni raskid ugovora sa Al Feihom, koji je trajao do kraja sezone.

Krenuo je Slavoljub Muslin da ređa uspehe sa Al Feihom posle preuzimanja kormila, a ekipa je uplovila u mirnu luku. Posle pauze u januaru došlo je do tri poraza i tokom prelaznog roka nisu dovedena pojačanja po želji bivšeg selektora Srbije i došlo je dogovora sa čelnicima kluba da se saradnja sporazumno raskine.

Nekoliko igrača je otišlo, a među njima je bio i Džon Ruiz, koji je imao epizodu na „Marakani“ pre jednogodišnjeg angažmana u Al Feihi.

Ugovor bivšeg trofejnog trenera Crvene zvezde trebalo je da traje do juna, a sa Muslinom ekipu napuštaju i njegovi saradnici Marko Perović, Srđan Bajčetić i trener golmana Bojan Isailović.

Bilo je ovo nova stranica u karijeri iskusnog stručnjaka, koji je pre Saudijske Arabije uspeo sa selekcijom Srbije da izbori plasman na Mondijal u Rusiji. Bio je nedavno kandidat da preuzme reprezentaciju Azerbejdžana, ali je na kraju angažovan Igor Tudor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter