0
Američki fudbal

SPORT NA TV: Partizan ima najtežu ’proveru’, tokom noći nas očekuje veliki svetski spektakl

Objavljeno: 03.02.19 u 08:50

Evropski, a potom i američki fudbal, obeležiće dan pred nama, nedelju, 3. februar.

Crvena zvezda je juče imala najtežu proveru u dosadašnjem toku priprema, a danas će to imati Partizan. Protivnik crno-belima će biti učesnik Lige šampiona, Šahtjor iz Donjecka.

Taj meč igraće se od 15 časova, a meč će prenositi prvi program TV ArenaSport, a video link će biti postavljen i na našem portalu.

Tokom dana na programu će biti nekoliko derbija u evropskim ’ligama petica’, poput okršaja Lestera i Mančester junajteda (SK 1, 15:05h), Mančester sitija i Arsenala (SK 1, 17:30h), kao i derbija Serije A između Rome i Milana (ArenaSport 2, 20:30h).

Za ljubitelje američkog fudbala večeras je prava poslastica, utakmica koji svi pratioci NFL-a čekaju i pomno prate jednom godišnje. Superboul.

Sastaju se Los Anđeles Remsi i Nju Ingland Petriotsi u velikom finalu u Atlanti koje počinje 30 minuta posle ponoći, dok će 20 minuta pre ponoći na SportKlubu 1 početi emisija posvećena tom spektaklu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter