4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IZJAVA KOJA JE ‘ZABRINULA’ VODEĆE TIMOVE: Svi će imati problema sa Partizanom!

Objavljeno: 03.02.19 u 10:48

Vrh ABA j.t.d. lige neće mirno spavati pored Partizana, smatra trener tima koji je juče deklasiran od strane crno-belih.

Trener košarkaša Cibone Ivan Velić potpuno je oduševljen igrom Partizana i nastupom u pobedi od 83:59 u ‘Domu Dražena Petrovića’ u Zagrebu.

Posle meča dao je iskrenu izjavu u kojoj je rekao da će bilo koji tim u plej-ofu regionalne lige imati velikih problema sa timom Andree Trinkijerija.

– Čestitke Partizanu, bili su apsolutno mnogo bolji tim od nas. Videli smo da je velika razlika u kvalitetu i da su oni pod košem izuzetno jaki u odnosu na naše momke kojima je ovo prva ozbiljna sezona na ovom nivou. Partizan je ekipa iz Evrokupa, koja je za dlaku izgubila TOP 8 i mislim da će ostale ekipe iz vodeće četvorke s njim imati velike probleme – poručio je Velić.

Posebno je interesantno to što je pre jučerašnjeg meča Velić izjavljivao da bi Partizan imao upola manje pobeda da nema veliku podršku sa tribina i jak domaći parket.

Sinoć se u Zagrebu uverio da nije samo to snaga crno-belih.

0
0

4 Komentara

  1. KK PARTIZAN-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! Kako smo sinoc porazili i pokorili ‘rvate i ‘rvatsku, tako cemo uskoro i ‘rvatske „PRIMAOCE“..SPONZORA…. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter