0
Evropske lige

DIBALA NAPUSTIO TEREN PRE KRAJA: Alegri – ‘Možda mu je bilo hladno…’

Objavljeno: 03.02.19 u 12:35

Da li to samo italijanski mediji pokušavaju da uzburkaju strasti ili zaista ima nečega što se u Juventusu konstantno gura ispod tepiha?

Juventus će vrlo verovatno ponovo biti šampion Italije, budući da već sada ima veliku zalihu u odnosu na Napoli, a o ostalim pratiocima da ne govorimo. Međutim, jučerašnji gol Žervinja u 93. minutu za 3:3 u meču Juventusa i Parme ne ide u prilog dobroj atmosferu u taboru ‘stare dame’.

Da je tako, piše ovog jutra i torinski ‘Tutosport’ koji je objavio da je Paolo Dibala pre kraja utakmice napustio klupu i otišao u svlačionicu. Razlog je taj što ga Alegri nije ubacio u igru umesto sinoć bledog Federika Bernardeskog.

Trener Juvea je, pak, imao drugačije objašnjenje.

– Nisam video da je Dibala ranije ušao u svlačionicu. Ako se to i desilo mora da mu je bilo hladno – šaljivo je odgovorio Alegri.

Dolaskom Ronalda, Dibala je više na klupi nego u startnoj postavi, a već neko vreme se priča o njegovom nezadovoljstvo u Torinu. Interesovanja za njega uvek ima, evropski klubovi uveliko stoje u redu…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter