0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOŽDOVAC

SPORT NA TV: Težak ispit Zvezde u Antaliji i košarkaški klasik u Zagrebu

Objavljeno: 02.02.19 u 08:32

Sportski dan je pred nama. Za svakoga po nešto danas će biti na programu, a najviše razloga da se raduju imaju navijači Zvezde čije će mečeve prenositi na čak dve televizije. 


Dan na Sport klubu otvoriće nam Totenhem i Njukasl, meč počinje od 13:30.  Nakon toga uživaćemo u ‘srpskom derebiju’ Premijer lige. U derbiju Londona sastaće se Kristal Palas, našeg Luke Milivojevića i Fulam Aleksandra Mitrovića. Ekipa sa Krejven Kotidža poražena je u prošlom meču, te će izabranici Klaudija Ranijerija pokušati da se ‘vade’ protiv Palasa. Meč počinje od 16 časova na SK1

Ljubitelji španske lige uživaće u prenosu Barselona Valensija takođe na Sport klubu 1,  početak je zakazan za 18:30. Fanovi NBA lige od 23 časova mogu da uživaju u meču Detoit Pistonsa i LA Klipersa. 

Crvena zvezda ima najtežu proveru na pripremama u Antaliji. Protivnik je Ludogorec, evropska ‘glavobolja’ crveno-belih biće najbolji pokazatelj sa kakvim kvalitetom Zvezda ulazi u nastavak domaćeg prvenstva. Meč počinje od 15 časova, prenos je na Arena sport 1.  Ukoliko volite rukomet, niški Železničar gostuje Izviđaču u okviru SEHA lige, prenos je od 18 časova na Areni 2. 

Veče na Arena sport je rezervisano za ljubitelje košarke. Nakon utakmice Zvezde i Ludogoreca igraće se klasik ABA lige Cibona i Partizan, a potom i meč Crvena zvezda – Olimpija koji je zakazan za 19 časova takođe na Areni 1. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter