12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRED POTPISOM: Gajić završen, Ivanić prihvatio uslove, evo šta se čeka…

Objavljeno: 02.02.19 u 22:05

Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi u skorije vreme da dovede dva veoma kvalitetna pojačanja, krajnji rok je 9. februar.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Beleka, Darko Noveski)

O Mirku Ivaniću i Milanu Gajiću se spekuliše godinama kako bi mogli da obuku dres Crvene zvezde ili Partizana. Ta saga bi uskoro mogla da bude završena, pošto se dva odlična fudbalera nalaze na samo korak od potpisa ugovora sa Crvenom zvezdom.

Mirko Ivanić i Milan Gajić su navodno prihvatili sve uslove koje im je ponudila uprava Crvene zvezde, ali se čeka dogovor sa čelnicima BATE Borisova i Bordoa. Agenti se već nalaze u Belorusiji i Francuskoj. Prema našim informacijama, Gajić je izuzetno blizu transfera, dok je kod Ivanića situacija nešto neizvesnija. U prilog informaciji da je Gajić izuzetno blizu „Marakane“ ide i pisanje „L’Ekipa„, koji tvrdi da Gajić Zvezdu stiže kao slobodan igrač, dok će Bordo dobiti procente od naredne prodaje. Ugovor bi trebalo da bude potpisan na tri i po godine.

Da li će se kompromis pronaći znaće se narednih dana, a možda i sati. Crvena zvezda je ove zime već dovela Nemanju Milunovića, Erika Jirku, Miloša Vulića i Aleksu Vukanovića. Napadač Dejan Vidić prosleđen je Zemunu na pozajmicu. Crvena zvezda je uspela da proda Miloša Degeneka i Slavoljuba Srnića, dok su na izlaznim vratima Džonatan Kafu i Rašid Sumaila. Sa Nikolom Stojiljkovićem je raskinuta pozajmica.

0
0

12 Komentara

  1. Sta cete hoce covek da mu propadne karijera, a ivanicu je pametnije da ne dolazi, propao bi na cisto, tako to biva po pogresnim klubcicima, bezte odatle glavom bez obzira.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa to znaci da marina odmah prodaju pa vi vidite da li je ivanic pojacanj.gajic ako dodje ne znam gde ce igrati,jer na desnom beku vec imamo dvojicu.sigurno je samo da ce mafja rasprodati sve sto valja a da ce ostati ono sto niko nece
    ,

    0
    0
    Odgovori
  3. Kupovina svih igrača ove zime je pun pogodak a dolazak Gajića i Ivanića bi bio pravi “bingo”! Samo, sada bi Zvezda trebala da se oslobodi smešnih stranaca, koji realno ne mogu igrati u Zvezdi, što je pokazala i grupna faza LŠ, gde se niko od njih nije video! “Kapitalci” po svojim kvalitetima ne mogu igrati ni u fk Budućnost, iz Gložana!

    0
    0
    Odgovori
  4. ….to zemo, Ivanicu, pokazi svima da ti je ostao karakter zavicaja…….u detinjstvu navijao za Partizan, trenirao u Vosi i nju samo volio a sada u Zvijezdu……………….ociju mi……..

    0
    0
    Odgovori
  5. L Ekip je.obajvio da Gajić raskida ugovor koji važi do leta 2020 i dolazi kao slobodan igrač ali da je ugovoren procenta od prodaje čak 90% u korist Bordoa!???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter