0
U pripremi

HOTSPORT TIKET DANA: Bajern želi da nastavi seriju, ‘zicer’ za Totenhem

Objavljeno: 02.02.19 u 09:34

Prvog dana vikenda sledi nastavak takmičenja u najkvalitetnijim šampionatima u Evropi, a očekuje se buđenje favorita koji treba da pokažu uspon forme u borbi za bodove. 

TOTENHEN – NJUKASL 1 (1.50)

Pored nekoliko povrđeenih igrača dmaćin uspeva da ređa pobede, a sledi ‘zicer’ protiv ekipe koja igra slabo i nalazi se u zoni ispadanja tako da su imperativ tri boda.

MONAKO – TULUZ 1 (1.70)

Doveli su nekoliko pojačanja i vratili trenera Zardima sve u cilju da se ostvari opstanak, a večerašnji meč treba da bude prekretnica u nastavku sezone za domaćina. 

LEVERKUZEN – BAJERN 2 (1.60)

Derbi kola u bundes ligi treba da donese veliki spektakl i da se potvrdi uspon gostiju, koji su upisali dve pobede i pikirali su novi uspeh na strani posle rušenja hofenhajma.

EMPOLI – KIJEVO 1 (2.00)

Ovo je megdan u kojem domaćinu treba poobeda da pokuša da krene ka mirnoj luci, a svakako da gosti neće doći sa belom zastavom bez obzira što su odavno ispali u niži rang. 

Ukupna kvota na tiketu je 8.16.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter