0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DIREKTNO IZ ANTALIJE: Terzić objavio novi potpis – Delije dobile daleko veći razlog za radost od očekivanog!

Objavljeno: 02.02.19 u 18:15

Posle meča sa Ludogorecom na pripremema u Beleku, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić objavio je da je produžen ugovor sa važnim šrafom tima.

(Specijalni izveštač iz Beleka – Darko Noveski)

Nekoliko nedelja, pa i meseci je trajala saga oko statusa Milana Borjana u Crvenoj zvezdi. I danas je ona definitivno završena. Delije su strepele, ali će iskusni čuvar mreže ostati na ‘Marakani’.

I ne samo to, nego će produžiti ugovor na čak četiri  i po godine, a Zvezdan Terzić je najavio da će i karijeru završiti u Zvezdi.

– Sa Milanom Borjanom smo se sve dogovorili, produžili smo ugovor na četiri i po godine. Vidim da je srećan zbog dogovora, kao i mi. O cifri ne bih govorio, ali on će karijeru završiti u Zvezdi. Klauzule za odlazak koju su mediji pominjali ne postoji – rekao je Terzić i dodao da je ostalo još samo kod notara u Beogradu da se overi, kao i u FSS.

– O cifri zaista ne bih govorio. Srećni smo svi. Glava mu je mirna, a mi smo sada sigurno rešili dugotrajno pitanje golmana – podvukao je Zvezdan Terzić.

Proteklih dana na društvenim mrežama navijači Zvezde su suprugu Milana Borjanu, Snežanu, zatrpali pretećim porukama, smatrajući da je ona krivac što golman neće produžiti ugovor.

Ispostavilo se da je to bilo neosnovano, te da će reprezentativac Kanade nastaviti da brani mrežu crveno-belih.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter