0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Basketball ABA season 2018-2019 Partizan v Mega Bemax Beograd, 26.01.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DEJAN MILOJEVIĆ: Nismo kompletni, ali moramo da budemo na najvišem nivou

Objavljeno: 02.02.19 u 15:28

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević je izjavio danas da njegov tim mora da bude na nivou protiv Zadra bez obzira na okolnosti.

Milojević je istakao da njegov tim neće biti kompletan, a plej-of ABA j.t.d. lige je sve dalje. Međutim, to ne sme da obeshrabi igrače Mege, ističe njihov trener.

– Idemo meč po meč i želimo da izvučemo maksimum iz naše ekipe. I dalje nismo kompletni, ali u kom god sastavu da izadjemo na teren, moramo energetski da budemo na najvišem nivou – rekao je Milojević u najavi utakmice protiv Zadra.

Meč 18. kola ABA j.t.d. lige igra se u nedelju od 17 sati u Sremskoj Mitrovici.

– Sigurno je da će želeti da se revanširaju za poraz u Zadru u prvom delu lige. Potrebno je da igramo agresivno u odbrani i sa više koncentracije u napadu i verujem da možemo do pobede ako uspemo u tome – kazao je Milojević.

Košarkaš Mega Bemaksa Luka Ašćerić je najavio da se mora povećati nivo agreisvnosti u odbrani kod njega i saigrača.

– Ako ispravimo greške sa prethodnih utakmica i uspostavimo naš ritam, verujem da ćemo uspeti da slavimo. Na nama je da se borimo u svakom meču do završetka ligaškog dela ABA, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo – rekao je Ašćerić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter