0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Petrol Olimpija / Ales Fevzar

VELIKO POJAČANJE STIŽE U PODGORICU: Partizanovci priželjkivali njegov povratak, a on ide u Budućnost!

Objavljeno: 31.01.19 u 12:59

Iskusni centar mogao bi narednih dana da pojača klub iz crnogorske prestonice.

Pored toga što ekipa igra dobro i što su podigli formu, čelnici Budućnosti žele da dovedu još jedno pojačanje za najvažniji deo sezone.

Po svaku cenu podgorički plavi imaju nameru da i naredne godine čuju himnu Evrolige u svojoj ‘Morači’, a u tom cilju dodatno bi trebalo da im pomogne tridesetšestogodišnji centar Stefon Lazme. Nakon raskida ugovor sa Panatinaikosom iskusni centar želi da nađe novi angažman, a u prvom planu su klubovi koji se takmiče u eliti. Tako postoji realna opcija da do ovog aranžmana dođe, a vest o ovome plasirao je podgorički list ‘Pobjeda‘.

Ipak, Lazmeova uloga u timu bila bi sekundarna u odnosu na supertalentovanog centra Gogu Bitadze, koji od momenta kada je stigao iz Mege pruža sjajna partije u svim takmičenjima. Takođe, tu su i Erl Klark kao ‘četvrorka’ i klasični centar Filip Barović, pa bi dolazak Lazme značio dodatnu snagu u reketu ekipe Jasmina Repeše.

U bogatoj karijeri Lazme je igrao za Golden Stejt i Majami, da bi kasnije stigao u Partizan, a nastupao je i za Makabi, Spartak, Obradoir, Pao i dva navrata, Efes, Galatasaraj i Uniks.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter