0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Evo gde možete gledati drugu proveru Partizana u Turskoj – tu su evropski kupovi i Evroliga

Objavljeno: 31.01.19 u 09:17

Dosta zanimljivog sadržaja pripremile su televizije za danas.

Nekoliko veoma zanimljivih duela je pripremljeno za danas kada je u pitanju Evroliga, a tu je i pripremna utakmica crno-belih i nekoliko kup mečeva.

Televizija Sport klub za danas je pripremila nekoliko prenosa Evrolige. Od 18 sati na prvom kanalu možete pratiti duel između Himkija i Žalgirisa, a od 20.30 na drugom kanalu meč Bajern – Fenerbahče, dok će pola sata ranije na trećem kanalu početi utakmica Olimpijakos – Barselona.

Takođe, na prvom kanalu Sport kluba od 21 na programu je utakmica četvrtfinala Kupa Italije između milanskog Intera i Lacija.

Na prvom kanalu Arene sport od 15 sati možete pratiti drugu kontrolnu utakmicu Partizana protiv Krakovije, dok je na istom kanalu od 21.30 prenos meča španskog Kupa između Đirone i madridskog Reala. Takođe, i ova televizija spremila je sadržaj za ljubitelje ‘igre pod obručima’. U pitanju je duel Druge ABA lige između Borca i Splita, a prenos je od 18 sati na drugom kanalu.

Evo i kompletnog programa:

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter