0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Cukaricki v Partizan Marko Jankovic Beograd, 30.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

EKSKLUZIVNO: HotSport otkriva detalje Jankovićevog prelaska u SPAL!

Objavljeno: 31.01.19 u 19:33

Dugo se čekao dogovor oko obeštećenja, a igrač će dobro proći finansijski plus bonusi i ugovor je preciziran do juna 2022. godine

Kockalo se i skockao prelazak Marka Jankovića iz Partizana u SPAL, a citavu misiju između klubova je odradio menadžer Ivica Pavlović, koji je u grad „Ferarija“ doveo Brazilca Evertona pre godinu dana i zatim letos Lazara Nikolića, bivšeg omladinca kluba iz Humske. Zadnji dan su složene kockice i reprezentativac Crne Gore će večeras napustiti Antaliju i vratiti se za Beograd i sledi dolazak u Italiju. Crno-belima pripada 1,6 miliona evra plus 200.000 evra bonusa. Neke eskluzivne detalje Pavlović otkriva za HotSport.

– Nekoliko puta su skauti i clanovi sportskog sektora SPAL-a dolazili u Beograd da gledaju Jankovića, a posle derbija i dobre partije igrača stavili su ga na spisak potencijalnih pojačanja. Hteli su da odrade neke korake da se oslobodi mesto stranca i kada se to desilo ekspresno su reagovali – kaze Pavlović.

Mnogi detalji bili su precizirani sinoć.

– Italijani su do maksimuma povećali ponudu i Partizan je prihvatio. Janković je dobio predlog ugovora i dobro je sve izvagao. Finansijski je dobro prošao i imaće godišnju platu preko 500.000 evra plus bonusi, koji su precizirani.

Svaki detalj je preciziran.

– Postoji niz opcija, a saradnja je sklopljena na tri i po godine i očekuje se da Janković pomogne ekipi da ostane u eliti. Imaće malo vremena posle povrede da uđe u pravu formu i potvrdi dobrim učinkom angazman u „kalču“ – zaključio je na kraju Pavlović.

Ovo je druga inostrana epizoda Jankoviću, koji je pre Humske nastupao za Olimpijakos i u Atinu odlazi pola novca od obeštećenja. I grčki gigant trlja ruke…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter