0
Fudbal

FOTO: AL HILAL FC

DEGENEK DOBIJA POJAČANJA U AL HILALU: Stigli Mamić i nekadašnji igrač Juventusa i reprezentacije Italije!

Objavljeno: 31.01.19 u 11:42

Najveći klub u Saudijskoj Arabiji počeo je da dovodi pojačanja ‘kao na traci’.

Na startu je stigao defanzivac crveno-belih Miloš Degenek, a posle toga krenula je ‘lavina’.

Nakon što je klubu Al Hilala napustio iskusni Žorž Žezus uprava je morala da pronađe novo rešenje. I ono je tu, a reč je o nekadašnjem treneru zagrebačkog Dinama. Naime, hrvatski stručnjak Zoran Mamić, rođeni brat Zdravka Mamića sešće na klupu ovog kluba. On je prethodne dve sezone vodio Al Ain iz Emirata, sa kojim je igrao na klupskom prvenstvu.

Praktično, sa novim trenerom dogovoreno je i veom zvučno pojačanje. Reč je o nekadašnjem reprezentativcu Italije Sebastijanu Đovinku. Njegovom Torontu za ovaj aranžman biće isplaćeno dva miliona evra, dok će sam igrač zarađivati oko deset miliona godišnje.

– Hteo sam da ostanem u Torontu, ali dve godinu nisu uspeli da mi daju novi ugovor. Na kraju su mi ponudili nepovoljne uslove. Ja sam podigao reputaciju tom klubu i mislim da sam zaslužio, rekao je Đovinko koji je prethodne dve sezone igrao u MLS ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter