0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

PRIPREME U ANTALIJI: Radnik remizirao sa ruskim premijerligašem!

Objavljeno: 30.01.19 u 18:33

Fudbaleri Radniča odigrali su novu pripremnu utakmicu u Beleku. Ovog puta protivnik je bio Jenisej, a rezultat je bio isti kao i u prošlom meču 1:1. 

Pokazano zalaganje na terenu odavalo je utisak da se igra prvenstvena utakmica, a ne prijateljska. Viđen je veliki broj šansi. Skoro isti posed lopte i broj napada viđen je na obe strane. Naš predstavnik je poveo u 23. minutu golom Stefana Nikolića. Baš kao i u prethodnoj utakmici protiv Boteva Radnik je vodio na poluvremenu, a već na početku drugog dela primio je gol. Mihail Komolov doneo je izjednačenje Jeniseju u 54. minutu.

Yenisey – Radnik 1:1

Strelci: Stefan Nikolić u 23.min i Mihail Komolov u 54.min

Sudija:Deng Ju Lee (Kkoreja)

Radnik
: Vasiljević, Milovanović, Pajović, Stevanović, Nikolić, Kyeremeh, Ristović, Đorđević, Kojić, Stanisavljević, i Zlatanović. Igrali su i Ranđelović, Lekić, Miladinović, Stamenković, F:Stojanović, Pavlović, Bojić, Pejčić, Kričak, Stoiljković, Danoski i Kovačević. 

Yenisey: Iurchenko, Zanev, Gadshibekov, Gritshaenko, Yatchenko, Zotov, Semakin, Savichev, Komkov, Torbinskiy i Kutin. Na klupi: Komolov, Fatullaev, Tikhii, Zakharov, Ganus, Rozhov, Gavazaj, Evseev, Rudnev, Filippov, Sarkisov i Nestrerenko.  
 
FOTO: FK Radnik
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter