1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ: Bolje nego protiv Nordhauzena, dobili smo sjajnog Milunovića!

Objavljeno: 30.01.19 u 17:04

Upisali su izabranici Vladana Milojevića novu pobedu na priprema.

Oni su danas bili bolji od Austrije iz Beča, koju su savladali rezultatom 3:0. Golove za srpskog šampiona postigli su Ben, Milunović i Babić, a strateg kluba iz Ljutice Bogdana bio je zadovoljan viđenim.

– Kada igrate sa ekipama kao što su austrijke to je veoma teško. Oni su veoma disciplinovana ekipa i igraju tvrdo. Za svaku pohvalu je to što je teren bio u  dobrom stanju, bez obzira na to što je palo dosta kiše i lično sam se pribojavao da se možda i neće odigrati utakmica. Što se tiče ritma meča i još nekih stvari mnogo je bolje nego na prethodnoj utakmici. Idemo dalje, treniramo, radimo, uvek je lepo pobediti, to je dobro, ali nam nije primarno u ovom trenutku. Drago mi je kada vidim kakav igrači imaju odnos. Ovo je prilika do probamo neke igrače, rotiramo, vidimo neka nova rešenja za budućnost. Zadovoljan sam, počeo je trener crveno-belih.

FOTO: FK Crvena zvezda

Upitan je strateg na klupi potom i da prokomentariše to što su njegovi igrači dva gola postigli nakon prekida.

– Imamo visoke igrače, a prekidi su veoma bitan segment u savremenom fudbalu. Sa druge strane dobili smo Milunovića, mamk koji je sjajan u skoku, defanzivno i ofanzovno. Dobra je situacija i kod Babića, a oba puta su centaršutevi bili izvrsni. Radimo i na tome. Radimo na svemu što nam može unaprediti igru i za sada sve ide kako bi trebalo, zaključio je Milojević.

Narednu utakmicu na pripremama u Turskoj Crvena zvezda igra protiv Ludogoreca u subotu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter