0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

GOTOVO: Aleksandar Pantić se vratio u Španiju!

Objavljeno: 30.01.19 u 20:11

Nova prilika za srpskog intrnacionalca.

Pantić će do kraja ove sezone nositi dres Kadiza.

Njegov matični klub, Dinamo iz Kijeva dogovorio je sa članom Segunde da Pantić ode šestomesečnu pozakmicu, sa pravom otkupa na kraju sezone. Kako ove sezone nije odigrao niti minuta za ukrajinski klub bilo je jasno da će više minuta za sebe morati da potraži negde drugde. Neće nekadašnjem igraču Crvene zvzede teško pasti ovaj odlazak, pošto je u karijeri već igrao za Viljareal, Kordobu, Eibar i Alaves u Španiji.

Ovo će značiti i povećanje ‘srpske kolonije’ u Kadizu, pošto za ovaj klub već nastupaju nekadašnji igrač Crvene zvezde Dejan Lekić i momak koji je nosio dresove Čukaričkog i OFK Beograda, Ivan Kecojević. Pantić je prošao sve medicinske preglede, potpisao je ugovor i očekuje se da sutra odradi prvi trening sa novim saigračima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪MERCADO | Aleksandar Pantic apuntala la zaga cadista.‬

A post shared by Cádiz C.F. OFICIAL (@cadizclubdefutbol) on

Ovaj dvadesetšestogodišnjak ponikao je u redovima Partizana, a poed španskih klubova nastupao je i za Rad i Crvenu zvezdu, a takođe je nastupao i za mlađe reprezentativne selekcije. Takođe, u Španiji je već odigrao 72 utakmice i proveo je preko pet hiljada minuta na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter