11
AdmiralBet ABA Liga

EUFORIJA JE JOŠ VEĆA: Mijailović direktno o planovima Partizana za povratak u Evroligu

Objavljeno: 30.01.19 u 12:41

Predsednik KK Partizan poručio je da je za taj klub uspeh u ABA ligi mnogo veći prioritet od Evrokupa.

Partizan večeras igra prvi ključan meč u okviru TOP 16 faze Evrokupa, protivnik je Ritas i pobeda je potrebna da bi se opstalo u borbi za četvrtfinale.

– Verujem u ovu ekipu i ove ljude. Znam da neće biti lako da se plasiramo u četvrtfinale Evrokupa, ali dokle god postoji šansa, mi ćemo se boriti. Ostaje žal samo što u prošlom kolu protiv Monaka nismo imali veću razliku, iako smo imali šansu za to, jer bi nam to dosta olakšalo posao. Mada, nama je put bio težak i prilikom plasmana u TOP 16, tako da smo navikli da igramo kada je teško – rekao je Mijailović za ‘Informer’.

Međutim, na dan meča prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović spušta loptu i ističe da je prvi cilj kluba ove sezone – osvajanje ABA lige i učešće u Evroligi već naredne sezone.

– Iskreno, nama je glavni cilj osvajanje ABA lige. Naravno, ne obećavam da će se to desiti, ali mogu da kažem da težimo ka tome. Zasad igramo odlično, a pobede u poslednjih nekoliko utakmica mnogo znače našoj mladoj ekipi, kao i stručnom štabu. Najbitnije je da smo napravili važan korak ka plasmanu u plej-of. Prošle godine nismo uspeli da dođemo do doigravanja. Sada moramo da sačuvamo stabilnost i mir, a kad počne borba za trofej, onda će sve biti moguće – poručuje Mijailović.

Pred plej-of na Jadranu Mijailović ističe da nema želja kada je u pitanju ime protivnika.

– Stvarno nam nije bitno sa koje pozicije ćemo u plej-of, kao ni ko će nam biti protivnik. Samo bih voleo da imamo prednost domaćeg terena u finalu. Mi imamo veliku armiju navijača i njihova podrška bi nam veoma značila u tim mečevima. Verujem da bi hala bila uvek puna – zaključio je Mijailović.

0
0

11 Komentara

  1. Ne možeš imati nikako prednost domaćeg terena u plej ofu ako si četvrti na kraju regularnog dijela prije plej ofa !!!PRAVILA !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Na koju foru si strucnjak smislio da imas prednost domaceg terena, a trenutno si cetvrti na tabeli??? Izgleda da ovaj baja kome je do pre 15 dana cilj bio plasman u plaj of ne zna propozicije takmicenja. Komedijasi!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nama najvise odgovara da budrmo cetvrti,jer cigane svi biju ne mogu da se sastave,a kad ih pobedimo preuzimamo njihovu poziciju.Sa Cedevitom i Buducnos bi nam bilo teze sa jednim od njih igracemo finale sa prednoscu domaceg terena.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ако до 15.02 када се завршава прелазни рок доведеш још једног центра и бека шутера уместо Маринковиќа можда и освојите аба.То завас није проблем,бациш још 500-600 хиљада евра за 2 играча са краткорочним уговорима али зато имаш ЕЛ у џепу,иначе Варваре са овим тимом неможеш да добије на 3 добијене док Звезду у 1/2 врло могуќе.позз

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter