0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mornar/MEDIA Pro

AMERIKANAC SE RASTAO SA BARANIMA: Grant karijeru nastavlja u Litvaniji

Objavljeno: 30.01.19 u 17:25

Nakon dva meseca provedena u Crnoj Gori došlo je vreme za rastanak.

Američki košarkaš Malkolm Grant sporazumno je raskinuo ugovor sa Baranima.

Grant je nedavno dobio ponudu litvanskog Prijenaja, pa je uz saglasnost čelnika kluba i trenera Pavićevića prekinuo saradnju sa Baranima i prihvatio novi angažman. Nakon što je prvo Bobi Braun, pa za njim i Bronson Kenig u decembru prethodne godine napustio Bar, Grant je doveden kao zamena iz redova Zadra. On je ove sezone za njih odigrao šest mečeva, a ukupno je na za to vreme postigao svega šest poena u ABA ligi.

– Malkolm Grant od danas više nije košarkaš Mornara. Nastavlja karijeru u litvanskom Prijeniu. Želimo mu mnogo sreće!, poručili su iz Mornara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malkolm Grant od danas više nije košarkaš Mornara. Nastavlja karijeru u litvanskom Prijeniu. Želimo mu mnogo sreće!

A post shared by KK MORNAR BAR (@kkmornarbar) on

Nakon velikog broja pojačanja, a ako ne bude promena do 15. februara Mornar će ovu sezonu okončati sa samo jednim Amerikancem u svojim redovima. Naime, Špajt i Šepard nisu ni počeli sezonu u dres ovog kluba, potom je Karington otpušetn, Braun je nakon pet utakmica prihvaio finansijski bolju ponudu iz Kine, a za njim je samovoljno krenuo i Kenig.

FOTO: Zadar / Zvonko Kucelin

U ovom gradu na moru za sada ostaje samo Antabija Voler, koji je prema navodima specijalizovanog sajta ‘Sportando‘ imao ponudu italijanske Pistoje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter