9
Domaći fudbal

ZVEZDA GA ‘STVORILA’, ON PREŠAO U PARTIZAN: Tokom pet godina na ‘Marakani’, voleo sam samo crno-bele!

Objavljeno: 29.01.19 u 14:47

Skoro punu deceniju posle prelaska Klea iz Zvezde u Partizan, to je sada učinio mladi Radivoj Bosić.

Istina, nije izazvao toliku pažnju javnosti, budući da mu je tek 18 godina, ali se navijači nadaju da Partizanu mogao u budućnosti da donese velike stvari, baš kao što je brazilski napadač.

Radivoj Bosić, kako sam kaže, nije imao nikakvu dilemu.

– Na moj dolazak presudno je uticalo što sam partizanovac odmalena, iz tog vremena posedujem dokaz u vidu fotografije sa šalom i kapom kluba. Znaju ljudi koji su sa mnom odrastali da sam oduvek navijač crno-belih. Kad mi se posle pet godina provedenih među crveno-belima ukazala prilika da pređem u Humsku, sa zadovoljstvom sam je prihvatio – rekao je novinarima u Beleku.

– Nije bilo lako ljudima u Zvezdi da prihvate da nekog igrača pet godina odgajaju, a on završi u Partizanu. Shodno tome, postojao je malo veći pritisak, ali na meni je da igram fudbal, ne da razmišljam o stvarima van terena. Ne plašim se ničega. Da je suprotno, ne bih ni doneo ovakvu odluku. Pretnjama uživo nisam bio izložen, samo malo na društvenim mrežama, što je u redu – ističe Bosić.

Dobro poznaje vršnjake iz tima, iako je godinama unazad igrao protiv njih ‘večite’ derbije u mlađim kategorijama.

– Sa Strahinjom Pavlovićem, Svetozarom Markovićem, Zlatanom Šehovićem i Arminom Đerlekom, koji mi je i cimer ovde, prijatelj sam iz mlađih reprezentativnih selekcija. Pomažu mi da se što pre prilagodim, a mogu i oni da posvedoče da se nisam ustručavao druženja sa njima dok sam bio u Zvezdi.

Nema nikakva obećanja, samo gaji nadu da će dobiti šansu u Partizanu, a potez rukovodstva mu uliva poverenje.

– Ako mi je Uprava ukazala poverenje i poslala na pripreme prvog tima, onda to nešto znači. Na šefu je da odluči kad ću igrati. Videćemo, imajući u vidu da nisam prošao bazični deo pripremnog perioda. Moj zadatak je da se borim i iskoristim šansu kad se ukaže, a verujem da karakteristikama, poput brzine i tehnike vođenja lopte mogu da doprinesem povoljnim rezultatima najvećeg kluba u Srbiji – istakao je Radivoj Bosić.

Na tradicionalnom predstavljanju pred novim saigračima, a na posebnu inicijativu Vladimira Stojkovića, Bosić je otpevao hit Peđe Medenice ‘I tako dođeš mi u san’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

0
0

9 Komentara

  1. Zapazio sam ga protiv Partizana bas i rekao sam sebi da je ovaj sigurno partizanovac dok igra ovako i bas protiv nas! I vidi cuda! Decko poslusa svoje srce i olaksa svojoj dusi! Svaka cast, i dobar si primer mnogima koji tamo zalutaju. Pa valjda je znano svima da za Zvezdu mozes da igras(kao ono Divac dva meseca!) ali da se Partizan jedino voli! Ahaha. Gancici, koji je vas problem!?
    Zelim decku da postane veliki igrac, da ode u Juve za 10.000 K i da ovi tamo preko puta puknu od muke!

    0
    0
    Odgovori
  2. Прешао из личног интереса што је и оправдано и треба тако и рећи (сматрам да ћу више напредовати или играти у клубу у који сам прешао и завршена прича) или ништа не говорити (него рећи да је прешао у „највећи клуб“, да је велики навијач Партизана, „оптостите ми моју ружну прошлост“ да би се „увлачио некоме“ – то је баш љигаво). Могли су га старији посавјетовати шта да изјави ако га и нису посавјетовали баш како не треба. Све најбоље…

    0
    0
    Odgovori
  3. Dobro bre novinari pa i Radonjica je stvorio Partizan pa niste pisali takve naslove.
    Cigani posto citam sta pisete ,a nemate pojma ,poslusajte sta je decko izjavio bas na tu temu sto pisete gluposti.
    Itervju je na TV Partizan .

    0
    0
    Odgovori
  4. podrzavam to, da se samo igra klub koji se voli. i ja bi samo za Zvezdu.
    al to, da se kunes u jedan i posle pricas kako od malena navijas za drugi klub..e to je najveca laz, jer lazes samog sebe

    0
    0
    Odgovori
    • Људи то су дјеца. И нормално је да се радовао-радовао се побједама. Најбоље је било да ће повући с терена. Тако никада не би ни дошао до Партизана… дјеца су то. Радовали су се побједи и успјеху. Тако је и овај клинац што је био код нас па отишао код њих.

      0
      0
      Odgovori
  5. A zasto si se patio tih pet godina,kada si mogao do sada 10 puta da predjes tamo gdje te „srce vuce“…mlad si ti da budes toliko pokvaren!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter