4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POJAČANJE ZVUČNOG IMENA NA PRAGU VOJVODINE: Ronaldo zadužio opremu ‘stare dame’

Objavljeno: 29.01.19 u 11:30

Fudbalski klub Vojvodina nastavio je sa pripremama u Beleku, a Novosađani su jači i za fudbalera izuzetno zvučnog imena.

Kako je potvrđeno na zvaničnom sajtu kluba, Radovan Krivokapić će moći da računa na Ekvadorca Ronalda Vilju, 21-godišnjeg fudbalera koji je sinoć stigao u hotel u kom se nalaze fudbaleri Vojvodine.

On je došao na probu iz ekvadorske ekipe Klan Huvenil, igra na mestu levog krila, i u nastavku priprema će pokušati da ubedi upravu crveno-belih da zaslužuje dres kluba sa „Karađorđa“.

FOTO: FK Vojvodina

Što se zdravstvene situacije u Vojvodini tiče, na lakše povrede požalili su se napadač Seku Kone (23), koji ima istegnuće mišića, kao i Ranko Veselinović, koji je protiv Arsenala zadobio nezgodan udarac u koleno. Ipak, obojica su danas trenirali smanjenim intenzitetom i očekuje se da će se uskoro uključiti u pun trenažni proces.

0
0

4 Komentara

  1. Robson Da Silva iz Mskedonije GP, ima 23 godine i najbolji je stranac u ligi nasih suseda. Odlikuje ga razoran i precizan sut i liderskesposobnosti. Igra na pozicijama defanzivnog veznog, centralnog kao i ofanzivnog. Trenutno trajupregovori, a ishod nije poznat zbog nacina pregovora. Verovatno nema nista od dolaska Vucica i Njegosa Petrovica. Matic Bojan je u opticaju.

    Ronaldo Vilja je postigao 6 golova naposlednjih 6 utakmica. U omladinskom timu ima 30 golova na 34 meca. Prosao je sve omladinske rep selekcije. Problem je sto xna ssmo spanski.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj još gola nigde nije dao … iz tima koji je sada već trećeligaš u Ekvadoru … ala se Voša pojačala !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Postajemo ozbiljna liga. Vosa dovela Ronalda, Partizan Nejmara, u prošlosti su imali barem desetak Mesija( Markec, Neca, Žile, Joja, Rumeni…).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter