1
Evropske lige

MILOŠ STOJČEV ZA HS: U Tuzli je sjajno, još uvek ne razmišljam o kraju karijere – u fudbalu je sve moguće!

Objavljeno: 29.01.19 u 21:55

Dete Crvene zvezde i nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore sada je ponovo na našim prostorima.

Prošle godine se Miloš Stojčev vratio na Balkan i pojačao ekipu Tuzle Siti.

Nakon teške povrede koju je doživeo igrajući za Platanijas, usledila je pauza koja je nametnula povratak u Bosnu i Hercegovinu gde je Stojčev već igrao.

– Uzeći u obzir sve što se izdešavalo prošle sezone i povredu ruke koju sam doživeo, logičan je bio povratak. Nisam igrao godinu dana i u jednom takvom trenutku stigao je poziv Tuzle koji sam rešio da prihvatim. Reč je o mladom i ambicioznom klubu, prednost je i što sam već igrao u Bosni i Hercegovini za Leotar i Sarajevo, tako da sam se odlučio za povratak u tu ligu. Koliko sam primetio, liga je ista kao i kada sam ranije igrao, jedino što ima dosta mlađih i kvalitetnijih pojedinaca.

I Tuzla Siti se trenutno nalazi na pripremama, a danas je pobedila jednog domaćeg rivala, ekipu Željezničara rezultatom 3:2.

– Pripreme su počele odlično što je od velikog značaja jer moramo iz njih da izađemo još kvalitetniji. Sezonu nismo počeli kako smo priželjkivali, prvenstveno je cilj bila ta šesta pozicija od koje ni sada ne zaostajemo puno, ali nismo zadovoljni prvim delom sezone i želimo da budemo bolji. Rezultati nam nisu bili u skladu sa ciljem koji smo zacrtali, radimo veoma dobro i atmosfera je odlična. Stiglo je nekoliko dobrih pojačanja, par igrača je otišlo iz kluba i treba što pre uklopiti izmenjen sastav.

Nakon što je prošao celu fudbalsku školu crveno-belih, Miloš Stojčev se dao u jednu zaista interesantnu fudbalsku pustolovinu koja je išla i van Starog kontinenta. Nakon nekoliko pozajmica kao fudbalera Zvezde, prešao je u Vojvodinu, zatim igrao za Borac iz Čačka, Sporting iz Kanzas Sitija, Akžajik, Atirau, Atromitos, Veriju…

– Tačno je da sam se vratio kako bih povratio formu nakon teške povrede, ali ovo ne znači moj put ka završetku karijere. U fudbalu je sve moguće da ne isključujem te opcije odlaska ponovo u neko dalje inostranstvo… Vratio sam se da bi svoju karijeru podigao jer je bilo problematično godinu dana bez fudbala.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter