0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Uzdamo se u Mitrovića

Objavljeno: 29.01.19 u 10:50

Nastavlja se borba za bodove u Engleskoj, a biće zanimljivo i na drugom koloseku Kupa Italije, gde ima veoma zanimljivih mečeva i poslastica je u Milanu.

FULAM – BRAJTON 1 (2.40)

Nema dileme da je pobeda ogroman imperativ za domaćina da pokuša da uhvati voz u borbi za opstanak, a rival nije bas moćan na strani tako da ekipa trenera Ranijerija ima dobre šanse.

MEC – NANSI 1 (1.70)

Povratak u elitni rang podrazumeva i pobede domaćina u drugom delu sezone, a igrali su baš promenljivo mada im se ukazuje prilika da u zaostalom meču uhvate priključak u megdanu sa autsajderom.

MILAN – NAPOLI 2 (2.30)

Pre tri dana u šampionatu megdan se završio bez golova, a u Kupu mora da se dobije pobednik i opet je uloga favorita na strani gostiju, koje sa klupe predvodi Karlo Anćeloti, dugogodišnji igrač i trener „rosonera“.

CSKA MOSKVA – NORDSJELAND 1 (1.70)

Rusi igraju dobro u pripremnom periodu u Španiji i sledi novi test protiv prvoligaša iz Danske, koji ima mlad tim i kvalitet je na strani ekipe iz Moskve.

Ukupna kvota na tiketu je 15.95.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter