0
Domaći fudbal

DIPLOMIRANI EKONOMISTA NA GOLU RADA: Zdrava konkurencija stvara dobru atmosferu!

Objavljeno: 29.01.19 u 18:25

Iskusni čuvar mreže Mladen Živković pojačao je konkurenciju među stativama u ekipi Rada. Doskorašnji golman Radničkog zvanično je predstavljen u Radu.

Iako je bio viđen u Norveškom Mjondalenu zbog naknadno nastalih komplikacija Živković je bio primoran da pronađe novi klub, a „uhlebljenje“ je pronašao na Banjici.

– Posle komplikacija koje su se isprečile prilikom odlaska u inostranstvo presekao sam brzo i prihvatio poziv ljudi iz Rada da se priključim i postanem deo renomiranog i dobro poznatog kluba u Srbiji. Uložiću sve napore i iskoristiti sav potencijal da brzo izborim status prvog golmana. Rad ima talentovane mlade čuvare mreže i nadam se da ćemo svi u sezonu ući uzdignuta čela, počeo je Živković razgovor za Hotsport.

Sa stotinu mečeva u najelitnijem srpskom takmičenju, Živković predstavlja ozbiljnu konkurenciju mladom Dušanu Markoviću.

– Velika mi je čast što sam pristupio klubu sa velikom tradicijom. Konkurencija koju imamo je zdrava i stvara dobru atmosferu. Verujem da će dovesti do toga da još marljivije radimo i nametnemo se treneru. U svakom slučaju, svi koji vole Rad, ne treba da brinu za poziciju golmana. navijačima bih poručio da i dalje budu naš dvanaesti igrač, a mi ćemo se igrom na terenu odužiti za podršku koju nam pružaju, kaže Mladen Živković, koji pored golmanskog umeća može da se pohvali i diplomom ekonomskog fakulteta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter