6
Košarka

FOTO: STARSPORT

CRVENI ALARM NA ‘MALOM KALEMEGDANU’: Milan Tomić traži dva pojačanja, Maik Cirbes ‘po treći put u Zvezdi’

Objavljeno: 29.01.19 u 23:59

Nemački centar bi ipak mogao da dobije priliku iako se na njega trenutno računa.

Nevezano za razvijanje situacije oko Maika Cirbesa, Milan Tomić u februaru želi da dovede dvojicu igrača.

Tomić je dao ‘ultimatum’ Cirbesu koji ima rok od 14 dana, odnosno dve nedelje da se spremi i svojim učinkom i minutima na terenu pomogne saigračima. Otpala je opcija Ognjena Kuzmića kao pojačanja pošto iskusni centar ne želi da se još uvek vrati u Srbiju, tako da će nemački košarkaš dobiti drugu šansu.

Takođe, trener crveno-belih za najbitniji deo sezone želi da angažuje još dva igrača. U poslednjih sedam utakmica je Crvena zvezda pretrpela čak pet poraza (četiri u Evrokupu), a sledi finalna borba u ABA ligi i Kup Radivoja Koraća, kao i domaće prvenstvo nakon toga.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

6 Komentara

  1. Uzeli smo pet igraca iz fmp-a i osakatili ih.oni bi bili sigurno cetvrti,a mi u finalu nama nisu trebali,sto se i sad vidi.tim nema vodju a ni kvalitet,a sad je suvise kasno za dobre igrace.gde je sada sistem o kome covic stalno prica? Izgubicemo sve,a on ce da optuzi sudije,a o svojoj krivici ni reci.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sujetni Covic hoce drzava da daje pare i sin da igra.Zabavljajte se u Zelzniku tamo je vasa porodica.Sram vas bilo Andjus vam je objasnio.Arogantni Tomic se spustio na nivo diletanta kad slusa slepo tatu

    0
    0
    Odgovori
  3. Ponavlja se prosla godina i to svi vidimo izuzev doktora iz predgradja.i tada je vecina upozoravala na trenera i los odabir igraca,ali ego je odradio svoje.ni do danas nismo dobili odgovor na takvo vodjenje ekipe.,a evo sve se ponavlja u gorem obliku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter