3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA MOGLA I UBEDLJIVIJE: Pogledajte sve šanse sa današnjeg meča ‘crveno-belih’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.19 u 21:37

Crvena zvezda slavila je u protiv Nordhauzena sa 2:0. Crveno beli bili su bolji rival i zasluženo slavili. 

U prvoj proveri u Antaliji crveno-beli slavili su sa 2:0, a strelci na utakmici bili su Stefan Hajdin u 3. minutu i Branko Jovičić u 3. minutu.Izabranici Dejana Milojevića mogli su i do ubedljivijeg vođstva u ovom meču. Pogledajte sve prilike u nastavku: 

0
0

3 Komentara

  1. Kako često voli da istakne, Milojević se poziva na neku svoju filozofiju fudbala, pa pošto su filozofi često puta neshvaćeni, voleo bih da nama običnim navijačima Zvezde, u kraćim crtama objasni šta mu u filozofskom smislu igre znači bezbrojno, uzaludno ukazivanje šansi nekim nedoraslim pojedincima, koje smo ponovo imali tu čast da gledamo u II poluvremenu., ali ponovo od njih, gle čuda, ništa nismo videli?! Da li se u njegovu filozofiju fudbala uklapaju spori i neborbeni igrači?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Rođače od Dejana Anđusa, napravio si jednu grešku, nema u Nemačkoj u četvrtom stepenu takmičenja osam saveznih liga, nego ima osam regionalnih liga, od po 18 klubova! Ovaj jučerašnji protivnik Zvezde je iz severo-zapadne fudbalske regije i nalazi se negde oko sredine tabele! Protivnik nije bio baš reprezentativan, ali ni igra Zvezde u drugom poluvremenu! Ako, neki igrači iz drugog poluvremena utakmice, budu I dalje u konkurenciji za prvi tim, onda mrka kapa, tu u prvom redu mislim na Milijaša, Stojkovića, Ebesilia I Čaušića! Da li će ove pripreme biti svojevrstan filter, ili će se i dalje šanse šakom I kapom uzalud ukazivati nekim nedoraslim igračima,. zbog kojih šanse nisu dočekali Jevtović, Meleg, Eraković, Nikolić I Joveljić?!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kažete da je Zvezda mogla do ubedljivije pobede?! Ali, u pitanju je jedan četvrtoligaš, u sredini tabele, u takmičenju koje ima 8 saveznih liga, od po 18 klubova! To je nešto slično kao Beogradska zona kod nas. Ovo nije nikakav uspeh Zvezde! Pogotovo nije bio uspeh igra Zvezde iz drugog poluvremena, gde praktično nismo imali zadnjih veznih igrača, pa je protivnik ulazio kroz sredinu šesnaesterca, kao kroz sir. Da nije bilo golmana Popovića, rezultat bi bio u korist nejakih Nemaca isto kao što je bio i posed Dejana Anđusau drugom poluvremenu, u korist Nemaca! Opet iste boljke kod trenera Milojevića, na silu forsiranje nedoraslog Ebesilia! U drugom poluvremenu, Milojević je ostao neshvaćen šta je hteo sa sporim i niskim Stojkovićem na mestu štopera?! Ovo iz drugog poluvremena nije vredelo ništa!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter