0
Domaći fudbal

PROMENA PLANA: Umesto Verdera, Voša protiv Arsenala iz Kijeva

Objavljeno: 28.01.19 u 09:33

Fudbaleri Vojvodine danas će odigrati drugu prijateljsku utakmicu na pripremama u Beleku.

Posle jučerašnje pobede nad Zorjom iz Ukrajine, drugi rival crveno-belih biće još jedna ekipa iz ove zemlje, a to je Arsenal iz Kijeva, trenutno poslednji tim na tabeli Premijer lige Ukrajine.

Iako je prvobitno bilo planirano da Vojvodina danas odigra meč protiv U-23 selekcije Verdera iz Bremena, do promene plana je došlo zbog toga što je nemački klub odustao od dolaska u Tursku, te je rukovodstvo Vojvodine brzo reagovalo i pronašlo zamenu u vidu kijevskog Arsenala.

Reč je o klubu koji je, iako baštini tradiciju još iz 1925, zapravo osnovan tek 2001. godine i u svojoj istoriji do sada još uvek nije uspeo da osvoji neki trofej. Trener ekipe Ihor Leonov na raspolaganju ima mahom ukrajinske fudbalere, iako u svom sastavu Arsenal ima i po jednog igrača iz Makedonije, Francuske i Konga.

Što se Vojvodine tiče, očekuje se da će šef stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić ponovo jednoj postavi ukazati priliku da odigra 60, a drugoj 30 minuta, s tim da će ovoga puta šansu da zaigraju dobiti i igrači koji nisu nastupili na jučerašnjoj utakmici protiv Zorje.

Početak utakmice zakazan je za 16 časova po srpskom vremenu, a igraće se u FC ‘Titanik Deluks Belek’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter