3
Domaći fudbal

OŽEGOVIĆ SE OTVORIO: Konačna reč o tome za koga navija i zašto ga je Partizan ‘oterao’…

Objavljeno: 28.01.19 u 22:55

Ognjen Ožegović i dalje je zvanično igrač Partizana, a trenutno je na pozajmici u Arsenalu iz Tule.

Ožegoviću je u avgustu prošle godine predočeno u Humskoj da nije u prvom planu tada novog trenera Zorana Mirkovića i pronađen mu je novi klub.

Na pozajmici u Arsenalu iz Tule se dobro snašao, a objasnio je kako je došlo do celog raspleta.

– Tokom leta pre odlaska u Tulu imao sam ponudu jednog kluba iz Francuske u visini od 800.000 evra. Evo reći ću. Partizan je to odbio. Na kraju sam otišao u Rusiji – rekao je u izjavi za ‘Kurir’ Ožegović.

– Nisam hteo da odem, jer sam želeo da se borim za titulu, kup i Evropu. Onda se desilo da sam iz nekog razloga sklonjen iz tima. Jednostavno, morao sam da potražim sredinu u kojoj bi bio cenjen i u kojoj ću više igrati – istakao je Ognjen.

Dugo traje ‘većanje’ za koga navija, budući da je prošao školu Crvene zvezde i igrao je u prvom timu crveno-belih, a potom prešao u Partizan i sa njim imao zapažene rezultate prošle sezone.

– Prijatelji i porodica znaju da od malih nogu navijam za Partizan i da je crno-beli dres za mene uvek bio san. Kad bih se jednog dana obezbedio za Partizan bih igrao i džabe. Bez dileme – razjasnio je Ožegović koji klub je u njegovom srcu.

Čak je dobio i poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine jer je rođen u Gradišci. Međutim…

– Zvao me je Robert Prosinečki. Hteo je da igram za BiH. Složio sam se, ali administracija je napravila problem. Bio sam član reprezentacije Srbije 2016. kada je selekcija domaće lige igrala protiv Kazahstana. Bio je to FIFA termin, tako da nemam prava da promenim reprezentaciju – rekao je Ožegović.

0
1

3 Komentara

  1. Ne lupetajte biserni komentatori, neka svako navija za koga hoce i igra za koga hoce, svako ima pravo na svoj izbor. Da neko zna da radi sa Ozegovicem napravio bi igracinu od njega, a komentatore trla baba lan imate po ulici koliko hocete, bolje neobjavljujte njihove komentare, jer nemaju se u bolje sta probiti mudroscu pa hajd na hot sport.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako je presao u partizan tako bi igrao i za bosnu.sutra bi i bosanski grb ljubio.smesan lik.a najveca tragedija je sto se neko stvarno lozi za koga on navija.

    0
    0
    Odgovori
  3. Cuti bre i igraj fudbal ,da te je zvezda htela sad bi ljubio grb i pevao Zvezdine pesme ,pričao kako si ispunio san itd …600 slika si objavio van terena u zvezdinim obeležjima sad tu nešto glumatas .Ti si sad veći grobar od Saše ilića ,ideš kao na kosarkaske utakmice i zbog tog mentaliteta nikad igrač nećeš biti ,Pravim grobarima si smešan sa tim preletackim forama

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter