0
Evropske lige

Marek Hamsik UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Napoli in Belgrade, Serbia on September 18. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

KRAJ JEDNE ERE: Napoli ostaje bez Hamšika, Slovak nova ‘superzvezda’ u Kini?

Objavljeno: 27.01.19 u 13:52

Ono što je bilo najavljeno letos moglo bi da se ostvari ove zime, pošto budućnosti za Mareka Hamšika u dresu Napolija nema.

Hamšik je na leto imao dosta ponuda da se preseli iz Italije u Kinu, ali je ipak ostao u Napulju. Pola godine kasnije, jasno je da Karlo Anćeloti ne računa na njega, pa je izvesno da će Napolitanci prihvatiti neku ponudu od strane bogatih Kineza.

Hamšik bi navodno mogao da dobije platu od 10 miliona evra godišnje, a 32-godišnji fudbaler je sve bliži odluci da preseče i napusti ekipu za koju igra od 2007. godine.

On je za tih 12 godina odigrao 407 utakmica, najviše u klupskoj istoriji, i pretekao Dijega Maradonu na prvom mestu najboljih strelaca u istoriji kluba sa 121 pogotkom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter