0
AdmiralBet ABA Liga

UDARNE VESTI DANA: Novi odlazak iz Zvezde, tornado ‘napao’ srpske timove u Antaliji, Trinkijeri opet ‘zablistao’

Objavljeno: 26.01.19 u 23:27

Današnji dan obeležili su tornado u Antaliji, pobeda Partizana nad Mega Bemaksom, kao i nove transfer priče.

Crvena zvezda je danas otputovala na pripreme u Antaliju, i to bez jednog stranca kao što je HotSport i najavio. Prema našim saznanjima, uskoro bi crveno-beli mogli da ostanu bez još jednog fudbalera, ukoliko Španci pojačaju ponudu.

Zvezdašima je stigla i dobra vest o tome ko će sve prenositi utakmice njihovog kluba na pripremama, a interesantno je i gde će karijeru nastaviti nekadašnje Zvezdino ‘zvučno’, ali ne tako slavno pojačanje.

Kada je u pitanju Partizan, njegov najbolji napadač Rikardo Gomeš se oglasio povodom mogućnosti da napusti Humsku ove zime.

U Antaliji je tornado napravio velike probleme srpskim klubovima koji se tamo pripremaju za nastavak sezone, a zanimljiv komentar za naš sajt tim povodom imao je fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić.

Košarkaši Partizana su savladali Mega Bemaks u vrlo važnoj utakmici, posle čega je na konferenciji za medije briljirao trener Andrea Trinkijeri.

Pažnju je privukao i bizaran momenat sa korner zastavicom u utakmici FA kupa između Mančester sitija i Barnlija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter