6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PREDSTAVILA POJAČANJE: Istina je, bio sam na sastanku sa Ilievim! Mrkela o ‘otimanju’ igrača… (FOTO)

Objavljeno: 25.01.19 u 14:47

Crvena zvezda je na stadionu ‘Rajko Mitić’ promovisala novo pojačanje, Aleksu Vukanovića, koji je već pre par dana potpisao ugovor.

Vukanović je na ‘Marakanu’ stigao iz kruševačkog Napretka, a ugovor je tada potpisao u crveno-belom dresu, u kom je došao na stadion.

Danas je zvanično promovisan javnosti i to je učinio u društvu sportskog direktora Mitra Mrkele. Mladi napadač je istakao veliko zadovoljstvo što je konačno u željenom klubu.

– Velika mi je čast što sam ovde, druge opcije nisam ni razmatrao. Crvenu zvezdu nisam mogao da odbijem. Prvi utisci su fenomenalni – rekao je Vukanović novinarima u medija centru stadiona ‘Rajko Mitić’.

Vukanović je upitan da li ima osećaj da su ga navijači Zvezde dočekali kao napadača koji daje golove Partizanu.

– To navijači žele, a to bih i ja voleo. Ne volim da obećavam golove, a nadam se da ću ga dati – poručio je novi napadač crveno-belih.

FOTO: STARSPORT

Na stolu je imao i mnogo bogatije ponude, ali nije oklevao.

– Da, bilo je ponuda iz Južne Koreje i Saudijske Arabije koje su bile bogatije – otkrio je Vukanović.

Dobro je poznato da je i Partizan imao želju da ga dovede, čak postoji priča po kojoj je već sve bilo dogovoreno oko njegovog prelaska u Humsku. Obavljen je sastanak u beogradskom hotelu sa sportskim direktorom Partizana Ivicom Ilievim, ali…

– Da, videli smo se u Hajatu sa Ilievim. Moje je da saslušam sve ponude, ali sam direktoru rekao da to nije moja želja – razrešio je dilemu Vukanović.

Na tu temu se oglasio i Mitar Mrkela, budući da je pre par dana upravo Iliev dao izjavu da nije bilo ‘otimanja’ igrača, kako su neki mediji prenosili.

– Ilieva puno cenim i mogu da se složim sa njim, nije bilo uzimanja igrača – kratko i jasno je poručio Mrkela.

FOTO: STARSPORT
0
0

6 Komentara

  1. Svaka cast majstoru Ilijevu, ima li svrhe lagati da se nisi uopste sastajo sa Vukanovicem, toliko mu je tesko da prizna da nije uspeo da dovede igraca, on je legenda i zelim mu sto pre da ode iz Partizana, kao navijac Zvezde, jer zelim da vidim Partizan u Ligi Evrope, covek unistava Partizan. Juce sam procitao da je Ilijev izjavio da se uopste nije sastajao sa Vukanovicem u Hajatu, da su ga kontaktirali prethodnih prelaznih rokova, ali ovog ga nisu ni pozvali, zar je toliko strasno priznati da nije uspeo da ga dovede… Kakav lik, nemam reci

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajd pa neka te stignu maleri sa najvise autogolova, posebno protiv Partizana, neka bude tako i sto cesce da grejes klupu, caooos.

    0
    0
    Odgovori
    • Poruka za ovog “bed-blu-boja” što navija za onaj građanski nogometni klub sa Topčiderskog brda: Vukanovič je trenutno najbolji srpski napadač, računajući I reprezentativce! Tek ćeš da se uveriš koliko je bolji od komplet “kapitalaca” što igraju u Zvezdi! Mogli bi smo naše “kapitalce” poslati na kaljenje u tim iz Humske, u kojem je Franjo Tuđman otac hrvatske nacije, bio vaš predsednik!

      0
      0
      Odgovori
    • mozes da se nadas i molis, ali dzaba vi nam vise niste glavni rival, a i realno, protiv vas niko ne moze dati autogol jer ste toliko ocajni da ne mozete ni u šesnaesterqc da udjete

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter