7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA NE ODUSTAJE: Nova ponuda za jednog od najboljih fudbalera sa područja Balkana!

Objavljeno: 25.01.19 u 09:54

Dogovor sa igračem je veoma blizu, a ostaje da se sa klubom utanači obeštećenje koje nije malo i crveno-beli moraju da izdvoje preko milion evra.

Nikada ne treba stavljati tačku na misiju, a to je dokaz da Crvena zvezda pokušava da četvrti put dovede Mirka Ivanića iz BATE Borisova u „Ljutice Bogdana„. Jedan veliki korak je napravljen, kako saznaje HotSport i dogovor sa igračem je veoma blizu. Reprezentativac Crne Gore je odlučio da napusti posle tri godine redove šampiona Belorusije pošto želi nove izazove i kočnica je ugovor koji traje do kraja 2020. godine. Zahtev žuto-plavih je 1,5 miliona evra za obeštećenje, a pošto je to velika suma crveno-beli pokušavaju da smanje iznos na milion evra plus procenti od dalje prodaje.

FOTO: STARSPORT

Rukovodstvo BATE Borisova jos vaga, a svesni su da Ivanić želi da promeni klub pored novog ugovora, koji je dobio pre šest meseci sa pojaćanim primanjima. Bivši igrač Vojvodine ovde bi imao veću platu, ali i mogućnost da posle dobrih igara nastavi karijeru u drugom delu Evrope. Zvezda pokušava i neki krajni rok da se reši ovaj transfer je do kraja meseca, a verovatno će jos neko da bude prodat u narednim danima.

0
0

7 Komentara

  1. E znate sta, kad ga iz 16og pokusaja napokon dovedemo i ako onda ispadne da nije na vrhunskom nivou a toliko ga moljakali ja cu da ga spakujem nazad za Bjelorusiju…

    0
    0
    Odgovori
  2. Imamo medju igrachima prvog tima već jednog janichara Stojkovicha, pa ne znam kako će Delije prihvatiti još jednog janichara Ivanicha, koji su izdali Srbiju i igraju za anti-srpsku državu C. Goru, u kojoj su Srbi gradjani drugog reda!

    0
    0
    Odgovori
      • Имасх или имаш (имаш чак и опцију са нашим, ћириличним писмом)? Још да убациш пар ријечи на енглеском језику, као Срећко Шојић, рецимо. LEDERHEAD, Бог те помогао!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter