1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET U ZVEZDI: Promena u poslednji čas – jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde otpalo sa spiska putnika na pripreme!

Objavljeno: 25.01.19 u 23:56

U Beleku će trenirati 30 fudbalera šampiona Srbije među kojima neće biti i jedan od najplaćenijih fudbalera u klubu.

Prema poslednjim informacijama, Džonatan Kafu neće putovati u Antaliju sa ekspedicijom Crvene zvezde.

Cilj je nova pozajmica, a Kafu nije želeo da prihvati uslove Astane sa kojom je prvenstveno postojao dogovor. Pošto je otpala selidba u Kazahstan, Brazilac sa bugarskim pasošem neće putovati ni na pripreme sa klubom, te je potrebno da se što pre nađe rešenje i mesto gde bi Kafu nastavio karijeru.

Početkom avgusta prošle godine se Džonatan Kafu priključio crveno-belima kao pozajmljen igrač iz Bordoa, a njegov ugovor je prilično opterećenje za budžet crveno-belih pošto je do kraja sezone crveno-belima ostalo da igraču uplati 350.000 evra u vidu plata preostalog dela pozajmice.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Da je Zvezda klub na zdravim osnovama, na peripreme ne bi putovala ni dva “kapitalca” Ebesilio i Boaći, jer prema onome šta su pružili ove jeseni, oni bi trebali da plaćaju penale Zvezdi! Da li Zvezdi služi čemu “Katapult” oprema za analitiku fizičkih mogućnosti?! Šta je ona pokazala?! Ko nije ispunio osnovnu normu a ipak se nalazi na pripremama?! Zatim šta na ovim pripremama radi 36-to godišnji Milijaš, koji s naporom džogira na terenu, štom se vidi golim okom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter