0
ATP

NOVAK: Kupio bih kartu za finale 2012, nadam se istom ishodu

Objavljeno: 25.01.19 u 12:36

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da mu je današnje polufinale protiv Luke Puja verovatno najbolji meč koji je odigrao na Australijan openu i dodao da se nada istom ishodu u finalu kao i 2012.

– Ovo je definitivno jedan od najboljih mečeva koje sam odigrao na ovom terenu. Sve je funkcionisalo onako kako sam zamislio pre meča, rekao je Đoković.

Đoković se danas plasirao u svoje sedmo finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u polufinalu pobedio Francuza Luku Puja sa ubedljivih 6:0, 6:2, 6:2.

– Pre 12 meseci je izgledalo malo verovatno da ću biti ovde gde sam danas. Ali, govorio sam to i ranije, uvek sam imao puno vere u sebe i to samopouzdanje je uvek prevladavalo, rekao je Đoković.

Prvi teniser sveta će se za titulu boriti protiv Španca Rafaela Nadala.

Đoković i Nadal su se do sada sastajali 52 puta, a dve pobede više upisao je srpski teniser.

Jednu od tih 27 pobeda, Đoković je ostavio upravo u finalu Australijan opena 2012. godine kada je slavio posle epskog meča u pet setova i skoro šest sati igre.

– Definitivno bih kupio ulaznicu za taj meč… za one koji to još nisu uradili, našalio se Đoković.

– To finale je iskustvo koje doživite jednom u životu. Nadam se da će ishod biti isti za mene, dodao je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter