0
Košarka

NBA OL-STAR: Liga se žestoko ogrešila o Luku Dončića! I Jokić bez mesta na smotri najboljih (FOTO)

Objavljeno: 25.01.19 u 09:10

NBA liga je kasno noćas saopštila startne postave za predstojeći ol-star meč koji će 18. februara biti odigran u Šarlotu.

Kapiteni su, kako je bilo očekivano, Lebron Džejms na ZapaduJanis Andetokumbo na Istoku.

Luka Dončić je po glasanju navijača bio drugi, tik iza Džejmsa, ail su mu ostali igrači dali glasove dovoljne za osmo, dok je od strane medija tek šesti igrač Zapada, kada su u pitanju krila i centri. 

Interesantno je da bi, da je Džejms ostao u Istočnoj konferenciji, Dončić bio kapiten Zapada.

Ostatak ol-star starnih petorki po izboru navijača, igrača i medija će činiti Kevin Durent, Pol Džordž, Stef Kari, Džejms Harden, Kavaj Lenard, Džoel Embid, Kajri Irving i Kemba Voker.

Džejms i Andetokumbo će 7. februara odabrati ko će biti sa kim u timu, a pre toga, 31. januara , biće saopšteni glasovi trenera širom lige koji će odabrati preostalih 14 košarkaša, pa je realno očekivati da se Nikola Jokić prvi put nađe među „odabranima“, dok je malo verovatno da će isto „poći za rukom“ i Dončiću, uprkos poverenju koje je dobio od strane navijača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter