0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnost Voli

REPEŠA OPTIMISTIČAN PRED GRAN KANARIJU: Pokazali smo protiv Reala da možemo da igramo na visokom nivou

Objavljeno: 24.01.19 u 16:59

Pobedom na svom parketu košarkaši Budućnosti bi se izjednačili na tabeli sa sutrašnjim rivalom.

Nakon trijumfa u prošlom kolu nad ekipom Reala iz Madrida, sada Podgoričanim na megdan dolazi još jedan španski predstavnik, ekipa Gran Kanarije.

Aktuelni šampion ABA lige u derbiju kola za vikend je savladao i Cedevitu i tako nastavio niz pobeda, a trener ovog tima smatra da ‘plavi’ mogu do nove pobede.

– Gran Kanarija je sjajna ekipa, koja je godinama u vrhu ACB lige i koja igra evropska takmičenja na izuzetno visokom nivou, počeo je Repeša, pa dodao:

– Odbranom moramo da napadnemo Gran Kanariju ako želimo do pobede. To je tim koja forsira brzu igru, sa mnogo tranzicije, mnogo šuteva za tri poena, mnogo ofanzivnih skokova. Zbog toga, fokus u odbrani mora da bude na izuzetno visokom nivou od prvog do poslednjeg minuta. Pokazali smo protiv Reala da smo u stanju da odigramo tako na defanzivnom nivou.

FOTO: KK Budućnost Voli

U prvom duelu ovih timova, Gran Kanarija je slavila rezultatom 95:85.

– Dočekujemo Gran Kanariju u dobroj formi. Dobili smo četiri od poslednjih pet utakmica. Taj meč koji smo izgubili smo igrali odlično i vodili sve do poslednje četvrtine. Moramo ući u utakmicu kao protiv Real Madrida i držati kontrolu tokom celog meča, kazao je centar ‘plavih’ Filip Barović.

Utakmica između Budućnosti i Gran Kanarije zakazana je za petak od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter