3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASTANAK JE VRLO BLIZU: Još jedan vezista Crvene zvezde je nadomak odlaska u Grčku!

Objavljeno: 24.01.19 u 18:52

U pitanju je prvo šestomesečna pozajmica, a konačna odluka trebalo bi da bude uskoro poznata.

Dosao je iz Kajserija u Crvenu zvezdu, a uskoro verovatno napušta redove šampiona Srbije. Dejan Meleg na stolu ima ponudu iz Grčke od dva kluba iz elite i danas je imao sastanak sa čelnicima crveno-belih na ‘Marakani’ i sledi epilog odlaska u Evropu.

– Postoji nekoliko opcija i za mene je najvažnije da igram u narednom periodu. Zvezda mi je ponudila rešenje, a na meni je da se odlučim za naredni potez – poručio je Meleg za HotSport.

Bivši igrač Ajaksa i Vojvodine ove sezone je upisao nekoliko mečeva, a pozajmica je dobra opcija za obe strane.

Potom bi na leto usledio novi potez, pošto vezisti ostaje još dve godine ugovora u Ljutice Bogdana.

0
0

3 Komentara

  1. Na primeru Melega I Jevtovića, najbolje vidimo kako se stihijski I bez koncepta radi u Zvezdi! Meleg je jedan od najtalentovanijih mladih igrača u Srbiji. ali nije dočekao šansu, zbog toga što Milojević, inače zaljubljenik u “kapitalce”, nije hteo da pruži šansu ni Melegu ni Jevtoviću, jer njegova je folozofija da kapitalci nemaju alternative, pa je neštedimice davao šanse I šakom I kapom Benu, Boaćiju, Ebesiliu u Kafuu, igračima bez driblinga I prodornosti! Razigravao je ovu fudbalsku boraniju koja je dokazala da nema kvalitet za LŠ! Bilo ih je smešno gledati! Da je Meleg dobio onoliko šansi kao ovi smešni “kapitalci”, danas bi bio reprezentativac Srbije! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori
    • Kaze da se pokajao trebao je doci u neki manji klub gdje plate kasne po 7 mjeseci…ovako u Zvezdi nista radio nije a plata bogovska…eee da je meni takva posla..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter