0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Dan za fikseve – Iran, Gent, Čelsi i Makabi!

Objavljeno: 24.01.19 u 09:38

Kup Azije polako ulazi u završnicu tako da posle ove faze eliminacija biće poznata četiri najbolja tima, a slede pojedine utakmice u Evropi kao zagrevanje za vikend i nastavlja se Evroliga.

KINA – IRAN 2 (1.50)

Učenici Marćela Lipija su ispunili osnovni zadatak plasmanom u drugi krug eliminacija, a danas ispred sebe imaju jakog rivala koji je jedan od favorita za trofej i prolaz Irana je imperativ tima Karlosa Keiroša.

GENT – OSTENDE 1 (1.70)

Domaćin ima ‘zicer’ kod kuće za plasman u završnicu Kupa Belgije i neće se mnogo kockati već pokušati sa najboljim timom da prođe dalje i svakako da su kvalitetniji od rivala.

ČELSI – TOTENHEM 1 (1.70)

Gosti su okovani problemima zbog brojnih povreda u ekipi tako da su ‘plavcima’ odškrinuta vrata plasmana u finale, gde je već Mančester Siti i biće veoma intresantno u Londonu.

MAKABI – PANATINAIKOS 1 (1.50)

Izraelski šampion se zahuktao posle dolaska na kormilo Grka Sveropulosa tako da su večeras najavili pohod na novu pobedu protiv rivala iz Atine, koji igra toplo-hladno.

Ukupna kvota na tiketu je 6.50.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter