1
Domaći fudbal

VOJVODINA NASTAVLJA PRIPREME: Sledi put u Belek

Objavljeno: 23.01.19 u 11:28

Posle tačno dve nedelje od početka priprema za novu polusezonu, tokom kojih su trenirali u svom FC „Vujadin Boškov“ i u sportskom centru „Sajmište“, fudbaleri Vojvodine sutra odlaze u Belek, luksuzno i nadaleko poznato letovalište u Turskoj, gde će tokom predstojećih 14 dana raditi na sticanju forme za izazove koje ih očekuju u nastavku prvenstva i Kupa Srbije.

Kao i prošle godine, ekspedicija FK Vojvodina u Beleku biće smeštena u velelepnom hotelu „Titanic Deluxe Golf Belek“, koji nudi odlične uslove za rad i trening, uzimajući u obzir i to da raspolaže sa tri sopstvena fudbalska terena, koji se, kao što se to može i očekivati, nalaze u idealnom stanju.

Polazak iz FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku ka aerodromu „Nikola Tesla“ zakazan je za 9:45 časova, a onda sledi najpre let do Istanbula, pa potom i do Antalije, odakle će ekipa autobusom otići do obližnjeg Beleka, udaljenog oko 30 kilometara.

Tokom priprema u Turskoj, Vojvodina će odigrati pet prijateljskih utakmica, a rivali će joj biti:

27. januar: Zorja (Ukrajina)

28. januar: Verder U-23 (Nemačka)

31. januar: Zaglembje Lubin (Poljska)

3. februar: Jenisej (Rusija)

6. februar: BATE Borisov (Belorusija)

Povratak ekipe Vojvodine u Novi Sad planiran je za sedmi februar.

0
0

1 Komentara

  1. Od pojacanja nista anajavljeni spisak se ne objavljuje i sve je prekriveno velom tajne valjda da se ne urekne kao da ce doco Messi pa da im ne pokvare posao. Malo sam zajedljiv ala cinican ali…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter