7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN PREDSTAVIO GEORGIJEVIĆA: Zvali su mnogi, ali ja sam želeo samo u Partizan

Objavljeno: 23.01.19 u 13:46

Fudbalski klub Partizan danas je predstavio novo pojačanje. U pitanju je Dejan Georgijević, doskorašnji fudbaler Ferencvaroša i nekadašnji omladinac crno-belih, koji se sa 25 godina vraća u svoj nekadašnji klub.

Prvi je na promociji govorio sportski direktor Partizana Ivica Iliev:

– Nastavljamo da se družimo. Veliko mi je zadovoljstvo da mu poželim povratak kući. Dolazi u pravom trenutku, kada je stasao. Onaj talenat koji je pokazao kao dete, sada može da pokaže u prvom timu. Nadam se da će nam doneti mnogo golova i radosti. On je igrač koji se uklapa u viziju Bate Mirkovića i modul kom Partizan treba da teži. Ne sumnjam da će se vrlo brzo uklopiti.

FOTO: STARSPORT

Reč je potom preuzeo Georgijević:

– Mnogo sam srećan zbog povratka kući. Hvala i ljudima iz Ferencvaroša što su mi ovo omogućili. Hvala i upravi Partizana, nadam se da ću im se odužiti, kao i navijačima kojima se nadam da ću vratiti golovima.

Otkrio je da je bilo još ponuda iz inostranstva i Superlige Srbije, ali…

– Moja zelja je bila samo Partizan.

Interesantno je da su pregovori okončani baš na dan kada je napunio 25 godina, 19. januara:

– Pregovori su počeli i pre mog rođendana, a završili se baš na moj rođendan. To mi je najlepši poklon. Dugo sam bio član ovog kluba i znam kako funkcioniše i diše.

FOTO: STARSPORT

O periodu u Mađarskoj nije trošio mnogo reči:

– U Ferencvarošu je bilo dosta nesrećnih okolnosti. Imao sam dosta povreda. 

O očekivanjima u crno-belom dresu…

– Nadam se golovima, ali najbitnije je da Partizan pobeđuje. Verujem da ću se i ja iskazati, rekao je fudbaler koji će u Partizanu nositi broj 14.

FOTO: STARSPORT
0
0

7 Komentara

  1. Nije kao da si mogao da biras,a nisi se ni naigrao u Madjarskoj,kao uostalo ni ostala pojacanja, epizodisti iz norveske lige…

    0
    0
    Odgovori
  2. Gde god da je otisao i kiji god da je klub u pitanju, osim ako nisu igraci koje stv zove ono juve, real, barsa a on voli mancester pa zavrsio tamo ne verujem ni jednom, jeste bas su zvali svi iz francuske i nemacke a kn u partizan/zvezdu jer eto ma jes sutra malo. Nego ponudio se partizan a subotica pitala kolko je samo razgleda

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvali su me mnogi: Barselona,Real,Bajern,Celzi,Juventus…..a ja hocu samo u Partizan…da li neko od Grobara zna za Tebe????

    0
    0
    Odgovori
    • Od grobara ne znam ali id partizanovaca zna!!Decko je iz Indjije..igrao u mladjim selekcijama za Zemun i tada prelazi u Partizan!!Mali je bio ogroman ali ogroman talenat u generaciji 1994!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Dobro sine, nemoj da preterujes. To sto si ti ispricao si mogao da procitas i na Transfermarktu, da je dosao jer je bio dobar u Madjarskoj, nije , a da je vredeo pre Madjarske, pa valjda bi ga tad doveli.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter