0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

REAKCIJE ‘GROBARA’: Jedan potez Trinkjerija je oduševio navijače, ostali u glas ‘Slobodna bacanja su nam užas’ (TVITOVI)

Objavljeno: 22.01.19 u 19:53

Košarkaši Partizana na poluvremenu 4. kola Evrokupa u Monaku gube protiv istoimenog kluba 41:38.

Crno-beli su sjajno otvorili meč, imali i deset poena prednosti 19:9, a nišanske sprave namestio je pre svih Aleks Remfro. Međutim, u drugoj četvrtini francuski predstavnik se probudio i preko Lakomba stigao do egala. Nažalost, Partizan je dozvolio rivalu da preokrene rezultat, a posebno je bila kobna serija 5:0 Monaka minut i po pre kraja prvog poluvremena.

Kada je reč o reakciji ‘Grobara’ na društvenim mrežama izdvojili smo nekoliko stvari. Prvo je bio komentar na tajm-aut Andree Trinkjerija na 4,7 sekundi do kraja prve četvrtine, ali se to ispostavilo kao dobar potez, jer su crno-beli pogodili koš za 23:17.

Pojedini navijači kritikuju centra Džoka Lendejla, a velka većina njih ne razume kako su crno-beli dozvolili da lako ostanu bez prednosti. Takođe, na udaru su se našli loši izvođači slobodnih bacanja od Pejdža do Gagića.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter