0
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2016-2017 Crvena Zvezda v Javor (Ivanjica) Vuk Mitosevic Beograd, 12.03.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

POVRATAK KUĆI: Vuk Mitošević ponovo u Vojvodini

Objavljeno: 22.01.19 u 15:07

Doskorašnji vezista Kišvarde Vuk Mitošević (27) od danas je zvanično ponovo fudbaler Vojvodine.

Igrač koji od prvog dana priprema trenira sa crveno-belima, danas je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa klubom u kojem je prošao kroz čitavu omladinsku školu i započeo svoju seniorsku karijeru. Rođen je 12. februara 1991. godine u Novom Sadu i igra na poziciji zadnjeg veznog, a za prvi tim Voše je prethodno igrao od 2008. do 2013. godine i za to vreme odigrao 76 utakmica, postigao dva gola i zabeležio šest asistencija.

Karijeru je potom nastavio u Jagodini, a kasnije je nastupao još za Kajzar (Kazahstan), Aktobe (Kazahstan), Javor, Radnik (Surdulica) i Kišvardu (Mađarska), za koju je tokom protekle polusezone odigrao ukupno devet mečeva.

Zajedno sa svojim saigračima, on će u četvrtak otputovati u Belek, gde će crveno-beli sprovesti glavni deo priprema za predstojeću polusezonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter