0
Evropske lige

LOŠE VESTI: Obustavlja se potraga za avionom, male šanse da je Sala živ, navijači već ostavljaju cveće (FOTO)

Objavljeno: 22.01.19 u 20:32

Iako zvanično još uvek nije potvrđeno, to jest nisu pronađeni ni olupina aviona, kao ni tela tri putnika, veruje se da je Argentinac Emiliano Sala nastradao.

Mrak je polako prekrio Atlantik, a to znači da se potraga za nestalim avionom iznad Lamanša prekida. Bivši fudbaler Nanta i veliko pojačanje Kardifa Emilijano Sala nije pronađen. Po poslednjim informacijama sa ‘ostrva’ veruje se da je argentinski napadač nastradao. Čak i da se avion spustio u vodu, teško je da bi do sada neko preživeo ako se zna koja je sada temperatura vode.

– Nismo pronašli letelicu. Da se ona spustila u vodu teško je da bi neko preživeo. Temperatura je previše mala, a potraga predugo traje – stoji u kratkom saopštenju policije.

Navijači Nanata su u neverici, već pale sveće i postavljaju cveće kod stadiona. Sa Emilijanom Salom u avionu su bila još dva čoveka. Otac Argentinca Horasio je u neverici.

– Nisam znao, javio mi je prijatelj. U neverici sam, očajan. Verujem da ću na kraju čuti dobre vesti – rekao je Horasio.

Po poslednjim informacijama letelica je letela na 5.000 metara, a iznad ostrva Džerzi piloti su tražili dozvolu za sletanje. Avion je sa radara nestao kada se nalazio na visini od 2.500 metara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter