0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENUTNO VAN PLANOVA TRENERA MILOJEVIĆA: Zvezda poslala defanzivca na pozajmicu

Objavljeno: 21.01.19 u 12:00

Crveno-beli još jednog igrača poslali su na ‘kaljenje’.

U jakoj konkurencuji bivši omladinski reprezentativac ‘karioka’ pokušaće da ima veću minutažu u novom klubu

Proveo je Ze Markos godinu dana na pozajmici u Radu, a u prvom delu sezone nije imao veliku minutažu i vratio se u Crvenu zcezdu. Pošto u jakoj konkurenciji neće imati mesta u ekipi trenera Vladana Milojevića, Brazilac je poslat na pozajmicu u Zemun. ‘Karioka’ je drugi igrač koji će se ‘kaliti’ u Gornjoj Varosi, pošto je tamo prosleđen i novi napadač crveno-belih Dejan Vidić. Dvojac će pokušati da pomogne u borbi za opstanak, a imaju priliku da dokažu kvalitete zbog nove misije od leta u Ljutice Bogdana.

FOTO: STARSPORT

Šampion Srbije pokušava da smanji igrački kadar i očekuje se konačno rastanak sa Rašidom Samuilom, a po povratku iz Pafosa verovatno će šef Milojević smanjiti broj putnika za Antaliju. Trenutno na spisku se nalaze 33 igrača, od čega su čak petorica golmani. Mesta u timu ima za trojicu i biće žestoka konkurencija za najbolju postavu, ako neko ne bude prodat do kraja prelaznog roka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter