0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ŠALJE SVOJE BISERE NA KALJENJE: Napadač ide u Teleoptik, Voždovac ‘juri’ Bošnjaka!

Objavljeno: 21.01.19 u 12:26

Klinci koji su prošli Partizanovu školu na ceni tokom ovog prelaznog roka.

Jedan od najtalentovanijih napadača tog kluba nije dobio priliku za sebe tokom jesenjeg dela, a zbog sve veće konkurencije Jovan Kokir će minute morati da potraži u nekom drugom klubu.

Omladinski reprezentativac Srbije i jedan od najboljih polaznika ‘klase 2000’ narednih šest meseci provešće u Partizanovoj filijali, ekipi Teleoptika. Na ovaj nači biće zadovoljene obe strane, trener Milan Ristić će dobiti veliko pojačanje u napadu, dok će mladi fudbaler dobijati više minuta za igru. U Humskoj planiraju da ga na leto vrate i priključe prvom timu, a ugovor koji trenutno ima sa ovim klubom važi do juna 2020. godine.

FOTO: STARSPORT

Pored Kokira, još jedan mladi igrač sa kotira visoko. Kako sada stoje stvari Strahinja Bošnjak će ponovo ići na ‘kaljenje’, a nakon epizode u Zemunu prethodnih pola godine, za njega je sada interesovanje pokazala ekipa Voždovca. Tako bi mladi reprezentativac trebalo da nastavi sa takmičenem u elitnom rangu, pa da se na kraju sezone, zajedno sa Kokirom vrati u sastav tima Zorana Mirkovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter