0
Domaći fudbal

Armin Djerlek Partizan - Radnik 10.11.1018. Novembar 10. 2018. Beograd, Srbija, Super liga Srbije (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

VRAĆA SE U PRAVO VREME: Armin Đerlek ide u Tursku!

Objavljeno: 20.01.19 u 15:55

Mladi Partizanov vezista uspeo je da preleži boginje i biće spreman za drugi deo priprema u Turskoj.

Armin Đerlek, koji je izostao sa zvanične prozivke posle zimske pauze i zbog ovčijih boginja i nije mogao da se pridruži u samom startu prvom timu Partizana, vratio se sportskim obavezama u četvrtak 17. januara na SC Partizan -Teleoptik.

− Malo je reći da sam presrećan! Bio sam prošle srede kod infektologa koji je utvrdio analizom krvi da nisam nosilac virusa i da mogu da se pridružim ekipi odnosno da mogu bez bojazni od infekcije među ljude. Preporuka je da krenem lagano sa treninzima mimo ekipe, tako da sam od četvrtka malo trčao i radio sa loptom sa našim kondicionim trenerom Mišom Filipovićem.

Potvrdio je da će putovati sa ekipom na pripreme u Antaliju.

– Sutra popodne se priključujem ekipi i presrećan sam. Čeka me još jedna kontrola ove nedelje i onda put za Tursku na pripreme! – poručio je Đerlek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter