0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKA ČAST: Banjica dobila pojačanje u vidu olimpijskog šampiona!

Objavljeno: 20.01.19 u 19:40

Klub malog fudbala Banjica danas je dobio veliko pojačanje u vidu legende svetskog vaterpola Slobodana Nikića.

Ima li veće časti za jedan klub? Nema. Jedan od najtrofejnijih svetskih sportista Slobodan Nikić izabran je za počasnog predsednika KMF Banjica, što je on rado prihvatio. Popuarni Boba je odrastao na Banjici, a kao što je poznato prve vaterpolo korake je napravio u Partizanu. Sada je rešio da podrži lokalni klub Banjicu u njenom futsal uzdizanju. Nebesko-plavi se trenutno takmiče u Drugoj futsal ligi.

O Slobodanu Nikiću je izlišno govoriti, jedan je od najboljih vaterpolo centara ikada rođenih. Sa reprezentacijom Srbije je osvojio sve što se osvojiti može, višestruki je prvak sveta, Evrope, a najveće priznanje je svakako zlato na Olimpijskim igrama u Riju. Boba je u karijeri igrao za Partizan, Niš, Jadran iz Herceg Novog, Olimpijakos, Pro Reko, Kamolji i Galatasaraj. Trenutno je član mađarskog Ferencvaroša. Sa Srbijom je osvojio 29 medalja, što ga svrstava u najtrofejnije sportiste naše zemlje.

Slobodan Nikić je sada rešio i da podrži prijatelje sa Banjice u njiihovom nastojanju da istoimeni futsal klub dostigne najviši nivo i da u njemu stasaju neki novi futsal šampioni.

– Hvala Bobi na podršci. Za naš klub velika je čast da nam počasni predsednik bude legendarni vaterpolista Slobodan Nikić. To je velika čast, ali i obaveza za sve nas u klubu, da pokušamo da idemo stopama jednog istinskog šampiona – rekao je sportski direktor KMF Banjica, Milan Grahovac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter