0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

TADIĆ EKSPRES: Srbin za tri minuta postigao dva gola! (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.19 u 17:24

Srpski reprezentativac od početka sezone igra u sjajnoj formi.

Sa dobrim partijama on je nastavio i danas na utakmici 18. kola holandskog šampionata, u sklopu kog je njegova Ajaks dočekao Herenven.

Tim iz Amsterdama kao lider tabele važio je pred start meča za velikog favorita, a od prvog sudijskog zvižduka to je želeo da dokaže i na terenu. Nije puno trebalo ‘kopljanicima’ da stignu do vođstva, jer je nakon 13 minuta igre mrežu zatresao nekadašnji igrač novosadske ‘stare dame’. Srbin se sjajno snašao na protivničkom petercu i jedan odbitak posalo u mrežu, te tako svom timu doneo prednost.

Minut nakon primljenog gola Lamers je doneo izjednačenje gostima, ali nisu navijači Ajaksa dugo čekali na novo vođstvo njihovih miljenika, samo dva minuta. I ovog puta u centru pažnje bio je vezista koji je letos iz Sautemptona stigao u Amsterdam. Tadić je nakon odigranog duplnog pasa efektnim udarcem matirao čuvara mreže Herenvena Hana.

Kasnije je vođstvo domaćeg tima na 3:1 povisio autogolom Van Amersfort.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter