0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

KOMNEN ANDRIĆ NAKON PRELASKA U DINAMO: Srećan sam što sam prvi Srbin u ovom klubu!

Objavljeno: 20.01.19 u 18:28

Srpski internacionalac sjajnim partijama u dresu Intera iz Zaprešića skrenuo je pažnju na sebe, a onda je usledio transfer u jedan od najvećih klubova iz te zemlje.

Komnen Andrić je juče i zvanično postao igrač zagrebačkog Dinama, sa kojim je potpisao ugovor na pet godina.

Nekadašnji član OFK Beograda istakao je da je srećan što će postati prvi Srbin koji je nosio plavi dres kluba iz hrvatske prestonica, od kako je ta država postala samostalna.

– Osećam se veoma prijatno i srećan sam što sam ovde. Interesovanje je postojalo još letos, ali mislim da je ovo bio pravi trenutak da dođem u Dinamo. Dobio sam par stotina čestitki što iz Srbije, tako i iz Hrvatske, rekao je Andrić za ‘Jutarnji.hr‘.

Srpski napadač istakao je da su ga u novom klubu veoma lepo prihvatili.

– Svestan sam koliko je Dinamo veliki klub, i koliko dolazak u takav klub sa sobom nosi odgovornosti. Srećan sam što sam prvi igrač Srbin u Dinamu. Bio sam i prvi Srbin kapiten u Interu. Osećam se jako dobro već u prvim minutima ovde. Stigao sam da popričam sa trenerom i sa nekoliko igrača. Srećan sam što sam ovde, zaključio je Andrić.

(VIDEO:YouTube/Jutarnji list)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter