0
Evropske lige

FOTO: YouTube

PREMIJER LIGA: ‘Vukovi’ ukrali ceo plen ‘lisicama’ u drami na Molinju stadionu (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.19 u 15:35

U premijernom meču 23. kola Premijer lige Vulvs je na svom terenu savldao Lester 4:3 (2:0) u veoma neizvesnom meču.

‘Vukovi’ su prekinuli neugodan niz od dva poraza zaredom i preskočili su Lester na sredini tabele. Bio je ovo netipičan meč za ova dva tima pun golova sa dva veoma različita poluvremena.

Sve je počelo kao iz bajke za Vulvse, već u 3. minutu je Ruben Neves šutirao sa distance, a golman Šmajhel je jedva loptu izbacio u korner. Samo minut kasnije Mutinjo je sa desnog boka ubacio loptu na peterac, Žota se prikrao iza leđa defanzivcima Lestera i pogodio za 1:0. Još se radost na tribinama ‘Molinjua’ nije stišala kada je u 12. minutu Mutinjo asistirao do Beneta, a ovaj povisio na 2:0. Pravo je čudo kako do kraja prvog poluvremena Vulvs nije imao i veću prednost, prosto je nestvaran promašaj Žote glavom u 27. minutu kada je Šmajhel lako intervenisao. Šansu je u 40. minutu imao Himenez, ali je Danac na golu ponovo bio sjajan.

Početak drugog poluvremena bila je apsolutna suprotnost onoga što smo gledali u prvih 45 minuta. Već u 47. minutu je Vardi ostavio loptu za Greja, ovaj je napravio pravi slalom kroz odbranu ‘vukova’ i pogodio za 2:1. Navijači ‘lisica’ još nisu proslavili gol kada je četiri minuta kasnije Barns šutirao, lopta se od Kodija odbila u gol – 2:2.

Dva gola bila su pravi šamar za domaćina, ali na sreću njihovih navijača koji ih je probudio. U 60. minutu Žota je izašao sam na Šmajhela, ali je Danac ponovo bio perfektan. Četiri minuta kasnije Neves je sjajno asistirao do Žote, a ovaj je pogodio za 3:2. Kada su svi pomislili da će ‘vukovi’ najzad slaviti, Madison je u 87. minutu centrirao, a Morgan je glavom doneo izjednačenje Lesteru 3:3. Dramu na ‘Molinju’ stadionu režirao je Žota het-trikom u nadoknadi vremena, bio je to novi sjajan pas Tijaga Nevesa, Himenez je izbegao ofsajd zamku, ubacio loptu u šesnaesterac, a već pomenuti Portugalac je trećim golom postavio konačnih 4:3.

 

PREMIJER LIGA, 23. KOLO:

Subota:

Vulvs – Lester 4:3 (2:0)
(Žota 4, 64, 90+3, Benet 12 – Grej 47, Kodi autogol 51, Morgan 87)

16.00 Bornmut – Vest Hem
16.00 Liverpul – Kristal Palas
16.00 Mančester junajted – Brajton
16.00 Njukasl – Kardif
16.00 Sautempton – Everton
16.00 Votford – Barnli
18.30 Arsenal – Čelsi

Nedelja:

14.30 Hadersfild – Mančester siti
17.00 Fulam – Totenhem

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter