0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

REPEŠA PRED REAL: Iluzorno je govoriti ko je favorit, puna dvorana biće nam vetar u leđa

Objavljeno: 18.01.19 u 09:55

Pred košarkašima Budućnosti večeras je novi duel u Evroligi.

Na megdan Podgoričanim dolazi aktuelni šampion ‘starog’ kontinenta, ekipa Reala iz Madrida.

Karte za ovu utakmicu su rasprodate još pre nekoliko dana, a trener ‘plavih’ smatra da bi upravo podrška sa tribina mogla da pogura njegove igrače ka novom uspehu.

– Iluzorno je govoriti o tome ko je favorit u meču koji sledi. Real je ekipa koja slovi za jednog od glavnih favorita za osvajanje titule i ove sezone. Pokriveni su na svim pozicijama, igraju odlično u oba pravca, brzi su, jaki su u tranziciji, pozicionoj igri, pod košem. Zato su i prvaci Evrope. Očekujem istinski spektakl. Čuo sam da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta. Imaćemo ogroman vetar u leđa, rekao je Jasmin Repeša.

FOTO: STARSPORT

U prvom delu sezone Real je slavio rezultatom 89:55, a ‘kraljevi’ su trenutno drugi na tabeli sa skorom od 15 pobeda i samo tri poraza, pa kao veliki favoriti dolaze u crnogorsku prestonicu.

– Dolazak Norisa Kola je važan. On je odličan strelac, ali i razigrava ostale igrače. Tu je sada i Goga Bitadze, veliki talenat, centar koji šutira, može da igra i licem i leđima. Njih dvojica promenili su izgled tima, koji raste iz meča u meč odkada su oni došli. Moramo da igramo dobro, niko nam ništa neće pokloniti. Igramo protiv ekipe koja ima mnogo kvaliteta, koja nije turista u Evroligi. Naši rezultati u dosadašnjem delu sezone su sjajni, želimo da nastavimo u ovakvom ritmu, ali tek nas čekaju najveća iskušenja, rekao je Pablo Laso.

FOTO: STARSPORT

Utakmica između Budućnosti i Reala igra se večeras od 19 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter